بنا بر گزارش ها ، تولیدكنندگان كوشش شده سعی در بازگشت به پاهای خود دارند ، در صنعت گوشت آمریكا عفونت های كورونویروس افزایش یافته است.
تعداد COVID- 19 مورد مرتبط با غول های فرآوری گوشت Tyson Foods ، Smithfield Foods و JBS تقریباً طی یک ماه گذشته از حدود 3،000 به بیش از 11،000 چهار برابر شده است. آنالیز واشنگتن پست یافت شد .
به گفته مرکز گزارشگری تحقیقات غرب میانه ، که با استفاده از گزارش های خبری محلی برای ردیابی تلفات است. این بیش از سه برابر 20 تلفات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آوریل ثبت شده است .
سنبله گزارش شده در حالی صورت گرفت كه تولیدكنندگان گوشت برای ریختن زنجیره تأمین مواد غذایی كشور با راه اندازی مجدد گیاهانی كه توسط شیوع كروناویچ بسته شده بودند ، تلاش كردند. چنین خاموش هایی منجر به کمبود گوشت گاو ، گوشت خوک و مرغ a > و کشاورزان را وادار کرد که حیوانات را جدا کنند. / p>
بیش از نیمی از 30 گیاه بسته شده توسط ویروس طی یک ماه گذشته در میان 28 آوریل دستور اجرایی هدایت آنها برای بلند شدن و دویدن.”
اما بنا بر گزارش ها ، تولیدكنندگان علیرغم تلاش های خود برای تمیز نگه داشتن گیاهان و جلوگیری از مریض شدن كارمندان ، آتش را برای تغییر ایمنی كارگران در این فرآیند قرار داده اند.
کیم کوردووا ، رئیس اتحادیه محلی در گرلی ، کلرادو ، به واشنگتن پست گفت: “ما جهنم را افزایش می دهیم زیرا تعداد آنها همچنان در حال افزایش است.” مردم از ترس رفتن به سر کار می روند زیرا مردم بیمار می شوند. صدها کارگر هستند که بازنگشته اند. ”
گرلی خانه کارخانه گوشت گاو است که توسط پردازنده برزیلی JBS اداره می شود ، که به این مقاله گفت که بیش از 100 میلیون دلار ارزش ایمنی را در امکانات خود ساخته شده است ، از کنترل دما تا ماسک و سپر صورت. تولید کنندگان همکار تایسون و اسمیتفیلد همچنین گفته اند که آنها اقدامات بزرگی را برای محافظت از کارگران برداشته اند.
گری میکلسون ، مدیر روابط رسانه ای تایسون ، به واشنگتن پست گفت: “امنیت اعضای تیم ما بسیار مهم است ، و ما فقط وقتی اعتقاد داریم که می توانیم چنین کاری را انجام دهیم ، امکانات خود را مجدداً باز می کنیم.”
به اشتراک بگذارید: Facebook > Twitter

صفحه تلنگر

WhatsApp Email کپی