مک دونالد گفت که این تابستان حدود 260،000 کارمندان رستوران را در ایالات متحده استخدام می کند ، به عنوان بعد از تحویل آنها از طریق تحویل ، مجدداً برای شام باز می شوند drive-thru و غذای آماده برای هفته به دلیل بیماری همه گیر COVID-19.
در اوایل این هفته ، زنجیره ای همبرگر اعلام کرد که فروش آمریکا در ماه آوریل و مه به دلیل بحران بهداشت کاهش یافته است ، اما با شروع مجدد شام ، بهبود تقاضا را اعلام کرد.
چندین ایالت محدودیت هایی را برای جلوگیری از گسترش تاج ویروس ، کشیدن صف های طولانی در خارج از فروشگاه ها برداشته اند.
مک دونالد ، که صاحب حدود 14000 رستوران در ایالات متحده است ، هر تابستان هزاران کارمند رستوران را در سراسر کشور استخدام می کند ، و چندین دانش آموز دبیرستانی و کالج را برای این کار ترسیم می کند.
جو ارلینگر ، رئیس شرکت مک دونالد ایالات متحده ، روز پنجشنبه گفت که این شرکت همچنین نزدیک به 50 روش جدید ایمنی را به کار گرفته است.