براساس یک گزارش ، به بلژیکی ها خواسته می شود هر هفته قسمت دیگری از سیب زمینی سرخ شده را بخورند تا در مازاد سیب زمینی در حین خاموش شدن کوروی ویروس کمک کنند.
کشاورزان سیب زمینی ، تعطیلات رستوران ها را به خاطر گریختن آنها با بیش از حد در سال جاری مقصر دانستند که می تواند به 750،000 تن باقیمانده برسد ، CNN گزارش داد.
به گزارش خروجی بلگپوم ، اتحادیه کشور برای تولیدکنندگان سیب زمینی ، این فراخوان را برای اقدام صادر كرد و ادعا كرد كه كشاورزان خطر از بین بردن محصول را دارند.
رومن کولز ، مدیر عامل ، خاطرنشان کرد که بلژیکی ها معمولاً هفته ای یکبار در رستوران ها سیب زمینی سرخ کرده را در خارج از خانه خود می خورند – “برخلاف سایر کشورها مانند ایالات متحده ، جایی که سیب زمینی سرخ کرده معمولاً یک غذای جانبی برای وعده های غذایی آنهاست. ”
به گفته این گروه ، مصرف سرخ شده از ابتدای این بیماری ، با کاهش 40 درصدی در سرتاسر جهان ، بسیار زیاد شده است.
کولز گفت که کشور با مصرف مضاعف سرخ کردن خود ، پردازنده های ما را قادر می سازد تا با پردازش سیب زمینی بیشتر و ذخیره آنها در فریزرهای ما – که اکنون تقریباً پر است ، از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنیم.
“با خوردن یک بخش اضافی در طول این بحران ، آنها می توانند با کشاورزان و صنعت همکاری کنند تا از تلف شدن مواد غذایی جلوگیری کنند.”
به اشتراک بگذارید: Facebook > Twitter

صفحه تلنگر

WhatsApp Email کپی