یک کارخانه فرآوری گوشت خوک داکوتای جنوبی بعد از تعطیل شدن بیش از دو هفته به دلیل شیوع کروناویروس است که بیش از 800 کارمند را آلوده کرده است.
با افتتاح دو بخش در کارخانه سقوط Sioux که توسط اسمیتفیلد فودز اداره می شد ، کارمندان از طریق چادرهایی که در آنجا به دلیل تب و سایر علائم COVID-19 مورد غربالگری قرار گرفتند ، قرار گرفتند.
برخی گفتند كه آنها احساس می كنند كه اسمیتفیلد با تدابیری با هدف جلوگیری از شیوع ویروس دیگر ، از ایمنی آنها محافظت می كند ، در حالی كه برخی دیگر گفتند كه آنها اطمینان ندارند كه می توانند عفونت ها را در گیاه شلوغ متوقف كنند.
لیدیا توبی ، که در بخش گوشت خوک چاشنی زمین کار می کند ، گفت که او قبل از ساعت 6 صبح دیروز وارد کارخانه شد زیرا اولین تغییرش در طی دو هفته انجام شد.
این شرکت در روز جمعه با کارمندان بخش خود ملاقات کرد و توضیح داد که آنها تقسیم کننده هایی را در خط تولید نصب کرده اند و همه را ملزم به پوشیدن ماسک می کند.
او گفت: “من فکر می کنم خوب است.”
به دنبال دستورالعمل اجرایی رئیس جمهور ترامپ مبنی بر باز ماندن گیاهان گوشت ، Tyson Foods مستقر در آرکانزاس همچنین دوشنبه “کارخانه تولید” محدود را در کارخانه فرآوری گوشت خوک خود در لوگانپورت ، ایندیانا ، از سر گرفت و در آنجا نزدیک به 900 کارمند تست مثبت کرده اند .
و گیاه خوک JBS در وورتینگتون ، مین. تنها ساعتی در شرق گیاه گیاه داکوتای جنوبی اسمیتفیلد – در روز چهارشنبه بازگشایی جزئی را برنامه ریزی کرد.
با توجه به پیامک ارسال شده به کارمندان و دیده شدن توسط آسوشیتد پرس ، اسمیتفیلد مستقر در ویرجینیا آزمایش COVID-19 را به کلیه کارمندان و اعضای خانواده آنها ارائه می دهد.
پیغام اسمیتفیلد به کارمندان گفته است که برای آزمایش در یک دبیرستان محلی گزارش دهند. هنوز مشخص نیست که آیا قبل از بازگشت کارمندان ، آزمایش لازم بود یا خیر ، اسمیتفیلد بلافاصله به سؤالات پاسخ نداد.
با توجه به اتحادیه ای که نماینده آنها است ، حدود 250 کارمند گفته شد که روز دوشنبه گزارش دهند که کار کنند. کارخانه اسمیتفیلد حدود 3700 کارگر کارمند دارد و تقریباً 5 درصد گوشت خوک کشور را تولید می کند
صلاح الدین احمد ، که در بخش کار می کند که هنوز بازگشایی نشده است ، گفت که وی توسط مدیریت کارخانه فراخوانده شده است تا تغییراتی را که در گیاه ایجاد شده است را بررسی کند.
او با تشریح چگونگی گسترش کارگران در جائی که ممکن است ، گفت: “آنها چیزهای زیادی را برطرف کردند.”
براساس گزارش CDC که روز جمعه منتشر شد ، بیش از 4700 کارگر در مراکز فرآوری گوشت و مرغ طیور تشخیص داده شده اند ، از جمله 20 نفر که فوت کردند.
برخی از کشورها داده ای ارائه نداده اند ، بنابراین اعتقاد بر این است که تعداد واقعی بالاتر است. همچنین تصور می شود که تعداد واقعی عفونت های COVID-19 بسیار بیشتر از تعداد تأیید شده باشد زیرا بسیاری از افراد آزمایش نشده اند و مطالعات نشان می دهد که افراد بدون احساس بیمار بودن می توانند به این ویروس آلوده شوند.

را ببینید همچنین

CDC می گوید تقریباً 5 کارگر کارخانه تولید گوشت گوشت کورو ویروس دارند

نزدیک به 5000 کارگر در کارخانجات فرآوری گوشت کشور …

محققان CDC گفتند كه كارگران گياه به دلايل مختلف از جمله مشكلات دوردستي جسماني و بهداشت و شرايط زندگي و حمل و نقل ممكن است در معرض خطر باشند. آنها پیشنهاد كردند كه ضد عفونی سازی بهبود یابد و كارگران از غربالگری منظم در مورد ویروس ، فضای بیشتر از همكاران و مواد آموزشی به زبان مادری خود استفاده كنند.
اتحادیه کارگران اتحادیه صنایع غذایی و تجاری ، که تقریباً 80 درصد از کارگران گوشت گاو و گوشت خوک و 33 درصد از کارگران طیور در سطح کشور را تشکیل می دهند ، خواستار اقدامات سختگیرانه تر از توصیه های CDC شده است ، از جمله این دستورالعمل هاست که کارگران را به فاصله شش فوت در خطوط تولید قرار دهد. .
اتحادیه برای کمک به اجرای قوانین ایمنی کارگران از فرمانداران درخواست تجدید نظر کرده است. اتحادیه همچنین می خواهد از شر شرتی که برخی از گیاهان به سرعت سریعتر کار می کنند ، خلاص شویم.
از آنجا که گیاهان به شدت بازگشایی می شوند یا سایرین با ظرفیت کمتری روبرو می شوند که بسیاری از کارگران در خانه مریض و یا از ترس در خانه هستند ، معلوم نیست که دستور ترامپ تضعیف ناگسستنی عرضه گوشت در کولرهای فروشگاه های مواد غذایی.
به نظر می رسد مدتی طول خواهد کشید تا گوشتگیرها بتوانند هم از كاركنان محافظت كنند و هم با ظرفیت كار كنند. توبی گفت که پس از گزارش در مورد تغییر او ، به او گفته شد که نیازی نیست و روز سه شنبه دوباره برمی گردد.
به اشتراک بگذارید: Facebook a > Twitter

صفحه تلنگر

> WhatsApp ایمیل کپی کنید li>