پنج کارگر مک دونالد در شیکاگو روز سه‌شنبه با تشکیل پرونده علیه این زنجیره ، اقدام به تشکیل پرونده کردند و آن را به عدم اتخاذ دستورالعملهای ایمنی دولت در مورد COVID-19 و به خطر انداختن کارمندان و خانواده هایشان متهم کردند.
با توجه به نسخه ای از دادخواست ارائه شده توسط سخنگوی کارگران ، مک دونالد نتوانسته است ضد عفونی کننده کافی دست ، دستکش و ماسک را به همراه داشته باشد و وقتی کارمند آلوده شده است با کروناویروس جدید آلوده شود ، به کارمندان خود اطلاع نمی دهد.
مک دونالد در بیانیه ای اظهار داشت که این ادعاها نادرست بوده و ایمنی ، از جمله چک های سلامتی و تجهیزات محافظ ، اولویت اصلی بود.
کارگران خواستند دادگاه ایالتی ایلینویز حکم صادر کنند ، این امر باعث می شود مک دونالد متوقف شود که کارگران مجبور به استفاده مجدد از ماسک ، پوشش روبرو برای مشتریان شوند و شرکت را ملزم می سازد در صورت آلوده شدن یک همکار به کارمندان اطلاع دهد.
به طور جداگانه ، کارگران مک دونالد در سه مکان در کالیفرنیا روز سه شنبه اقدامات اداری را به دلیل شرایط ناعادلانه با بخش ایمنی و بهداشت کار در کالیفرنیا انجام دادند.
کارمندان در رستوران ها ، انبارها و سایر مشاغل ضروری که در هنگام شیوع COVID-19 باز بودند ، اعتراض کرده و از ترس مریض بودن این کار را ترک کرده اند.
گروه های تجاری نسبت به موجی از دادخواست در مورد این بیماری هشدار داده اند ، اما موارد معدودی ارائه شده است.
خرده فروشی والمارت و تولیدکنندگان گوشت JBS و غذاهای تیسون هر یک به علت کشته شدن کارکنان ناشی از COVID-19 شکایت شدند.
Smithfield Foods دادخواست شد توسط یک گروه کارگری خواستار اقدامات ایمنی در یک دادخواست که مانند پرونده مک دونالد ، ادعا می کند که این شرکت یک مزاحمت عمومی است.
پرونده اسمیتفیلد به سرعت رد شد زیرا قاضی گفت شرایط محیط کار مسئولیت اداره ایمنی و بهداشت حرفه ای ، بخشی از وزارت کار است.
به اشتراک بگذارید: Facebook Twitter

صفحه تلنگر

WhatsApp Email کپی کنید