اطلاعات بیشتر: h4>

رستوران ها
h3>

چه زمانی این رستوران های شاخص NYC درهای خود را دوباره باز می کنند؟
h2>

5 مورد از محبوب ترین رستوران های NYC آنتونی بوردین
h2>

چشمان خود را به این عمارت غذاخوری 11.2 میلیون دلاری NYC تبدیل کنید
h2>

Cuomo بار مسافرتی بار و رستوران NY را تا نیمه شب تمدید می کند ، مسابقات اتومبیلرانی و اتومبیلرانی را دوباره باز می کند
h2>

رستوران های بزرگ سیب فقط می توانند نیمی از ظرفیت داخلی قبل از همه گیری را تأمین کنند – و با این حال آنها هنوز کمک کافی برای عملکرد آن ندارند.

با وجود بیکاری زیاد در آسمان و تلاش روزافزون برای واکسیناسیون ، غذاخوری ها با کمبود کارگر در آشپزخانه و روی زمین خرد می شوند. این بخشی از بحران استخدام ملی در بسیاری از صنایع است که Lisa Fickenscher از The Post افراد خارج از کار می توانند 805 دلار در هر سال دریافت کنند هفته بین مزایای بیکاری ایالت نیویورک و جبران خسارت بیکاری فدرال .

صاحب رستوران گروه ، جرمی ولادیس ، که ناظر جدید هاچی مکی ، غذای کافی برای خوردن و برداشت محصول است ، با تکرار گفت: “هیچ کس نمی خواهد کاناپه خود را ترک کند. عموم مردم آمریکا خیلی عادت کرده اند که هیچ کاری انجام ندهند. ”

برنارد کالین ، شریک غذاخوری La Goulue ، مزایای سخاوتمندانه دولت را مسئول کمبود نیروی کار خود می داند. AP دیگران مشکل استخدام را دلیل طولانی مدت COVID می دانند -19 ترس و l خروج سال گذشته از شهر کارکنانی که قبلاً در رستوران ها کار می کردند برای حمایت از خود مشاغل بیزینس نمایش اکنون با توقف موقت .

استیون استار ، صاحب 9 مکان در منهتن از جمله Buddakan غول پیکر و Clocktower ، گفت: “ما افرادی را ترک کردیم که به مکانهایی مانند لانسینگ ، میشیگان عزیمت می کردند. سرآشپز ما در Electric Lemon [در هادسون یاردز] به میلواکی ، جایی که خانواده همسرش در آن است ، نقل مکان کرد. ”

هیچ کس نسبت به ریک کماک ، صاحب آشپزخانه Tribeca در خیابان چرچ – و همچنین رئیس مدیریت رستوران و مهمان نوازی در انستیتوی آموزش آشپزی ، از این مسئله آگاه نیست.

وی گفت: “وضعیت” ما را می کشد “. او مجبور شد Tribeca’s Kitchen را دوشنبه و سه شنبه تعطیل کند زیرا “ما نمی توانیم افراد کافی برای پر کردن یک هفته هفت روزه پیدا کنیم”.

وی گفت ، با تشکر از مشارکت طولانی مدت او در رستوران ها و نقش مربی اش ، “من در تجارت بسیار بی نظیر هستم.” اما وقتی او اخیراً با استفاده از تماس های گسترده خود برای برقراری ارتباط با 250 نفر ، به عنوان مدیر كلی چرخید ، “ما صفر پاسخ گرفتیم”.

او نمی توانست یک میزبان مناسب برای غذاخوری سه طبقه پیدا کند ، مجبور شد یک مدیر عالی را برای استقرار پذیرایی مستقر کند – “اما بعد او نمی تواند بر سه طبقه ما نظارت کند”.

رستوران های NYC مانند Orsay اکنون می توانند 50 درصد خدمت کنند ظرفیت ، اما بسیاری از مالکان می گویند که نمی توانند کمک کافی برای انجام کار پیدا کنند ، برخی تصمیم به ارائه پاداش امضا دارند. EPA

دنی آبرامز ، مالک مسافرخانه دریایی ، مکان ماهیگیری خود را در خیابان آمستردام بازگشایی کرد ، اما به دلیل “مشکل در یافتن سرورها ، آشپزها و آشپزخانه ها” ، او همزمان به 70 نفر در خارج از کشور خدمات می دهد. وی گفت: “ما به راحتی می توانیم 40 مورد دیگر را انجام دهیم ، اما كمك كافی نیست. ”

او دوست دارد به تمام صندلی های مجاز خود در داخل و خارج سرویس دهد ، اما دارای 5 پرسنل کوتاه آشپزخانه ، دو ماشین ظرفشویی ، هفت سرور ، یک متصدی بار و سه بار است.

یک مشکل دیگر که نمایان است: “ما قصد داریم در یک ماه و نیم آینده سه پری دریایی دیگر را دوباره باز کنیم اما نمی دانم چگونه این کار را انجام خواهیم داد.”

Orsay’s Collin گفت ، “ما سعی کردیم در هر سیستم عامل ممکن استخدام کنیم – سایت های شغلی رستوران ، فیس بوک ، هر مکان دیگری. مردم تماس می گیرند ، قرار ملاقات می گذارند – و سپس ظاهر نمی شوند. ما حتی به ارائه پاداش های امضا “برای جلب کارکنان فکر کرده ایم.

اما استار بزرگ او را به سختی شکست داد.

بدون تعداد کافی پرسنل ، “مردم ما مانند دیوانه ها کار می کنند و تعداد زیادی اضافه کار می کنند. سرانجام عواقبی در پی خواهد داشت. مردم می سوزند ، مردم ترک می کنند.

“بنابراین ما روشهای هوشمندانه ای را برای فریب مردم” برای ورود به سیستم امتحان می کنیم. ما بعضی جاها 300 دلار پاداش امضا می دهیم و ممکن است مجبور شویم آن را گسترش دهیم. “