امشب وحشت وجود دارد که صدها شرابخانه استرالیا زنده نمانند coronavirus pandemic- پس از تحمل وحشت 12 ماه. این صنعت در زمان خشکسالی و آتش سوزی ضربه هایی جدی به خود گرفت و اکنون همه گیر و حتی اگر برخی از فروش الکل به پایان رسیده است ، هزینه های آن به اندازه کافی گسترده نمی شود. بروس تیرل شراب درست کرده است ، زندگی خود را ، اما 68 ساله می گوید سال گذشته بدترین او بوده است. برای صنعت دیده می شود. صنعت شراب سال وحشت را متحمل شده است. (9News) وی گفت: “امسال حدود 8 میلیون دلار کاهش فروش خواهد داشت که ما نخواهیم داشت.” spspan> آقای تیرل 80 درصد محصول خود را از دست دود سیگار از دست داد – و ممنوعیت سفر منطقه ای به معنای عدم تردد در درب انبار است. “فروش عادی ما ، 50٪ درب و بارها ، بارها ، کلوپ ها و رستوران ها – اکنون او گفت ، همه این موارد بسته شده اند. مدیر عامل شراب انگور و شراب استرالیا ، تونی باتگلن از تقریباً 2600 گفت شراب سازی در استرالیا ، حدود 30 درصد در معرض خطر بودند. وی گفت: “صنعت شراب 40،000 تا 50،000 نفر در مشاغل مستقیم و غیرمستقیم اشتغال دارد. ترافيك درب انبار با قفل بسته شد. (9News) related به روزرسانی های زنده Coronavirus: هشدار برای NSW پس از آخر هفته محدودیت های آرام ؛ پسر ، 9 ساله ، در اثر بیماری کاوازاکی مربوط به کروناویوس در فرانسه می میرد ؛ پرستار کوئینزلند تحت تحقیقات برای کار در حالی که آلوده است. یک میلیون تست در استرالیا چین تلفن های تلفنی وزیر تجارت را بر نمی گرداند a > وزیر بهداشت ایالت می گوید:” آخر هفته می گوید “انفجار بزرگ NSW” است ، ” از دست دادن یک سوم شراب سازان ما تأثیر جدی بر روی آن خواهد گذاشت. ” نگرانی مربوط به شراب سازان بوتیک است. نهر Saddler’s Creek در شکارچی دره در نیو ساوت ولز معمولاً بیشتر پول خود را از طریق درب انبار می کند ، اما در حال حاضر سلیقه ها در دسترس هستند. آنها بصورت آنلاین می فروشند ، اما مانند بسیاری از سازندگان کوچک دیگر ، شراب آنها در بطری فروشی ها در دسترس نیست. Bruce Tyrrell از Tyrrell Wines می گوید تجارت رنج می برد. (9News) و پایین جاده ، معمولاً Usher Tinkler دارد هفته ای 500 نفر از کارخانه شراب خود بازدید می کنند. ” دوباره لوسي او گفت که ماهانه یک صد و پنجاه در از طریق درب انبار ما مشغول کار است. “spspan> اما ، وی گفت ، در حالی که کارخانه شراب خود به لطف برندهای قوی و پایگاه مشتری وفادار ، از همه گیر شدن جان سالم به در می برد ، دیگران چنین خوش شانس نخواهند بود. شغل ها از دست رفته و جهانگردی منطقه از بین رفته است. > حداقل شراب محصولی است که می تواند با افزایش سن بهتر شود. “شرابی که ما نمی فروشیم ، آنرا در انبار می گذاریم ، “آقای Tinkler گفت. ” هنوز هم دارد مقدار – در بعضی موارد در ارزش افزایش می یابد – بنابراین فقط متر است می خواهیم مسیر را تنظیم کنیم. ” و طرفداران شراب Tyrrell می توانند انتظار داشته باشند که برخی از شرابهای قدیمی تر امسال بازگردند تا این خلأ را پر کنند. “دو سرخ 10 ساله در آنجا وجود دارد که به طور آشامیدنی می نوشند.” SPspan>